Litt om oss

Vi tilbyr alt fra Skousen.no. Men det er i din lokale Skousen du får de beste rådene og hvitevareløsningene.

Leser du side opp og side ned på det store internettet kan du raskt lese deg blind.

Vi som arbeider i butikkene kan enkelt hjelpe deg med svar på de ulike spørsmålene du har, og sørge for at du får den eller de hvitevarene som oppfyller nettopp dine behov.

Skousen Sandefjord og Skousen Tønsberg eies av Kjell Roger Skauen (1974 modell bosatt i Larvik). Vi er 9 ansatte i alt fra en stilling som ringevikar eller fast lørdagshjelp, til 4 fulle stillinger. Totalt ca 6 årsverk.

Kjell Rogers avdøde far drev i sin tid et verksted for reparasjon av hvitevarer i Kragerø, Gjerstad, Risør og Tvedestrand med base i Kragerø. Det var gjennom administrasjon og arbeid for sin far at Kjell Roger fikk interessen for hvitevarer.

På mange måter er derfor ringen sluttet og arven videreført, om enn nå med salg og rådgivning innenfor den samme bransjen.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt neste hvitevarebehov, enten det er et enkelt produkt hjemme, en pakke til hele kjøkkenet - eller du som bedrift skal ha flere enheter på en gang.

1957

Preben Skousen starter første butikk i Danmark

Skousen er et gammelt dansk familienavn. Navnet har blitt en institusjon i Danmark, og vi er alle stolte ambassadører for navnet Preben etablerte.

Mars 2015

En stor anledning

Skousen åpnet sin første norske butikk i Moss i mars 2015. Siden har det rullet på med butikker i flere større og mindre byer i Norge.

Oktober 2015

Butikken i Tønsberg åpnet 8.oktober

Vi har vært etablert i lokalene på Kilen industriområde siden åpningen den 8.oktober 2015.

Desember 2015

Butikken i Sandefjord åpnet 7.desember

Med beliggenhet vegg i vegg med Jysk på det store handelsområdet Pindsle, er butikken i Sandefjord plassert "midt i smørøyet". Her har vi holdt til siden åpningen med daværende eier den 7.desember 2015.

Oktober 2020

Kjell Roger overtok Sandefjord

Kjell Roger Skauen overtok eierskapet i butikken i Sandefjord den 1.10.20 og har siden da driftet de to butikkene med fordeler det medfører. Blant annet utveksler vi personell og samarbeider om lager.

Akkurat nå

Her er vi i dag!

Vi er stolte over våre ansatte og kunder i våre to Vestfold-avdelinger. Her skreddersyr vi hvitevareløsningene akkurat slik du har behov for dem. Vi er en stolt faghandel!

© 2022 Skauen Hvitevarer - Alle rettigheter reservert / Levert av BK